Talvisäilytys

TILOJEN KUVAUS

Säilytykseen meillä on 1350m2 kylmää hallitilaa, jossa talvehtivat veneet, matkailuautot ja -vaunut, henkilöautot,  sekä kaikki muu muutoinkin ulkotiloihin soveltuva välineistö.

Kylmät tilat suojaavat kalustoa lumelta, sateelta ja ilkivallalta. Tilat suojaavat myös suoralta auringonvalolta, mikä vähentää mm. muovien ja maalipintojen vaurioita.

Lämpimissä tiloissamme horrostaa erityisesti pienempi kalusto. Moottoripyörät. mopot ja esimerkiksi vesijetit. Lämmintä tilaa on tarjolla noin 70m2. Sen lämpötilana pidämme talviaikaan 10-16 astetta.

talvisäilytys

Kysy nyt myös mahdollisuutta kaluston ulkosäilytykseen. 

TALVISÄILYTYSTEN HINNAT

Veneiden, matkailuvaunujen, peräkärryjen, henkilöautojen yms. säilytysmaksu perustuu pinta-alaan, jonka säilytettävä omaisuus vaatii.

Ilmoitathan säilytettävän omaisuutesi mitat mahdollisimman tarkasti, jotta tarjouksesi on todellisen mukainen. Mittaamme tuonnin yhteydessä omaisuuden tarvitseman pinta-alan ja korjaamme hinnoittelua tarvittaessa. 

Lämpimässä tilassa säilytettävillä kaksipyöräisillä hinnoittelu alk. 160€/kausi. Muut välineet pinta-alan mukaan.

LISÄPALVELUT

Tarjoamme säilytyksen yhteydessä myös lisäpalveluita. Teemme tarvittaessa kaluston akustoille ylläpitolatauksia, ulkopesuja ja veneille pohjapesuja, sekä noudamme säilytykseen ja palautamme kalustosi säilytyksestä sopimuksen päätteeksi. Katso lisää lisäpalvelut-sivultamme.

Veneiden säilytys hallissamme ei edellytä omaa venetraileria. Voimme laskea veneen pukeille säilytyksen ajaksi.

TURVALLISUUS

Säilytystilamme pidetään lukittuna ja ulkopuolisilla ei ole pääsyä tiloihin. Asiakkaat pääsevät säilytysaikana sisälle erillisestä sopimuksesta. Alueemme ja tilamme on varustettu ympärivuorokautisella nauhoittavalla kameravalvonnalla.

cam