Vuokraamo

Vuokraamostamme löydät monenlaista välineistöä vapaa-aikaan ja työhön.

Kylpytynnyrit toimivat juhlissa tehokkaina ja suosittuina kokoontumispaikkoina, joissa on hyvä rentoutua miellyttävän lämpöisessä vedessä kelistä riippumatta.

Venetrailereillamme kuljetat ja palautat vaivattomasti veneesi keväällä vesille tai syksyllä taas säilytykseen, tai käytät vaihteluna venettä trailerin kanssa naapuripitäjän vierailla vesillä.

Melontavälineillä pääset kätevästi retkeilemään ja tutustumaan luontoon lähijärvillä tai vaikkapa omalla mökilläsi.

Perävaunuillamme saat kuljetettua suuremmatkin tarvikkeet paikasta toiseen vaivatta.

Kaivinkoneen vuokraus

VUOKRAAMON VALIKOIMA

Kaivinkoneen vuokraus

Työkoneet

Meiltä saa vuokralle myös erilaisia työkoneita ja niiden lisälaitteita. Laitteille on saatavilla myös kuljetus käyttöpaikalle.

Lisätietoja

Venetraileri rullasto

Venetrailerit

Vuokraa 2065kg kantavuudella varustettu venetraileri hyvillä varusteilla ja useimmille veneille soveltuvilla säädöillä.

Lisätietoja

Perävaunut

Tarjoamme vuokralle järeää perävaunukalustoa. Autotraileri ajorampeilla tai kuomullinen traileri valintasi/tarpeesi mukaan. Kantavuutta autotrailerina jopa 2200kg.

Lisätietoja

Packraft XL vuokraus

Melontavälineet

Vuokraamme melontavälineet pidempään ja lyhytaikaiseen käyttöön edulliseen hintaan. Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva malli ja ota yhteyttä.

Lisätietoja

Lynx Xtrim

Moottorikelkat

Moottorikelkka vuokralle. Ota kelkka mukaasi omalla tai meiltä vuokratulla perävaunulla ja suunnista lähimmälle tai vähän kauempanakin olevalle reitille ajelulle. Moottorikelkka on ehdottomasti paras ja hauskin kulkupeli talvikeleille.
Lisätietoja

kylpypalju

Kylpytynnyrit

Kaipaatko hauskaa ajankulua kotiin, mökille, kaveriporukalle, polttareihin tai vaikka yrityksesi saunailtaan? Vuokraa kylpytynnyri!

Lisätietoja