Lisäpalvelut

Tarjoamme monipuolisen palvelukattauksen täydentämään säilytyspalveluitamme. Niihin kuuluu muunmuassa kuljetuspalveluita ja pesupalveluita. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta myös huoltopalveluita veneille ja kaksipyöräisille säilytyskauden aikana.

Säilytyksen aikana teemme myös säilytettävien laitteiden akkujen ylläpitolatauksia.

Mikäli teillä on jokin toimenkuvaamme liittyvä palvelutarve, jota emme ole listanneet. Kysykää vain rohkeasti, josko voisimme auttaa. 

veneen pesua
veneen pesu

Veneiden pesupalvelut

Teemme veneille pohjapesuja ja ulkopintojen pesuja. Tarjoamme pesupalveluita yleensä säilytyspalveluiden yhteydessä, mutta voit myös tuoda veneesi meille trailerillasi ja noutaa sen myöhemmin pestynä ja valmiina vesille tai omaan säilytykseesi.

ulkopuolen pesu

Säilytyksen pesupalvelut

Osuiko säilytykseen tuontipäivällesi rapainen ja sateinen sää? Ei hätää. Pesemme halutessanne säilytykseen tuotujen ajoneuvojen ja perävaunujen ulkopinnat ennen säilytykseen laittoa.

kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kuljetuspalvelut. Tarjoamme kuljetuspalveluita esimerkiksi veneille omalla trailerillaan järvestä tai pihastasi säilytykseen ja keväällä takaisin. Voimme siirtää säilytykseen tai pois myös muita ajoneuvoja ja kuljetusvälineitä.

lataus

Huoltopalvelut

Tarjontaamme kuuluu pienemmät huollot kuten akkujen ylläpitolataukset ja veneiden glykolikäsittelyt. Suuremmat huollot kuten öljyjen vaihdot ja vetolaitteiden huollot voimme tarjota suoritettavaksi yhteistyökumppaneidemme toimesta myös säilytyskauden aikana.