Muu säilytys

Halleissamme omaisuutesi on ympäri vuoden turvassa sään äkillisiltä muutoksilta, tuulelta, sateelta ja auringolta tai ilkivallalta.

Tuodessasi esimerkiksi venetrailerisi meille kesäksi, sinun ei tarvitse pelätä, että se päätyisi pitkäkyntisten haltuun takapihaltasi, tai muusta avoimesta säilytyspaikasta. Voit siis huoletta keskittyä vain tärkeimpään, eli veneilyyn.

Tilojamme valvoo ympärivuorokauden tallentavat valvontakamerat ja sijainti on muutoinkin suojaisa. Uteliaita yksilöitä myös hillitsee se, että alueellemme kuljetaan viereisten omakotitalojen pihatien läpi. 

kesäsäilytys

Säilytyksen tarvetta kesälläkin?

Talvisäilytyksen lisäksi tarjoamme säilytystilaa myös kesäkuukausille ja ympärivuotisesti.

Mikäli venetrailerisi tai moottorikelkkasi tarvitsee kesäksi turvallista säilytyspaikkaa, tai lähdet pitkälle matkalle ja haluat autosi katon alle, löytyy ratkaisu meiltä.

Kesäkauden säilytyksen kustannuksetkin pysyvät kurissa, sillä toukokuun alusta elokuun loppuun, ajoneuvojen ja muiden välineiden säilytyksen hinta on vain 50% talvikauden hinnasta. 

Säilytyksen hinta perustuu pinta-alaan jonka säilytettävä omaisuus tarvitsee. Siispä, ilmoitathan säilytettävän omaisuutesi mitat mahdollisimman tarkasti, jotta laskemamme tarjous on todellisen mukainen. Mittaamme tuonnin yhteydessä omaisuuden tarvitseman pinta-alan ja korjaamme hinnoittelua tarvittaessa. 

Irtaimiston säilytys

Ajoneuvojen ja kuljetuskaluston lisäksi, tiloissamme voi säilyttää erilaista irtaimistoa kuormalavoittain. Tarjoamme irtaimistolle pääsääntöisesti lämmintä tilaa, mutta edullisempaa lämmittämätöntäkin tilaa on saatavilla. Kysy myyjiltämme lisätietoja sopivammasta tilasta käyttötarkoitukseesi.

Irtaimiston säilytyksessä hinnoittelu on alustakuormalavan kokoon perustuva. Lava sisältyy vuokraan ja laidat on tarvittaessa saatavilla lisähinnasta.

Vuokrahinnat lavakoottain:

  • EUR-lava (0,8 m x 1,2 m)  16,50€/kk
  • FIN-lava (1 m x 1,2 m) 20,40€ /kk
  • TEHO-lava (0,6 m x 0,8 m) 8,50€ /kk
  • Lavalaidat 2,00€ /kk kpl

Lämmittämättömässä tilassa -40% (ei koske lavalaitojen vuokraa)

Hinnat sisältävät alv 24%