Huoltopalvelut

Tarjontaamme kuuluvat myös pienemmät huollot kuten akkujen ylläpitolataukset ja veneiden perämoottoreiden glykolikäsittelyt, suuremmat huollot kuten öljyjen vaihdot ja vetolaitteiden huollot voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme kautta myös säilytyskauden aikana.

HUOLTOPALVELUT

Ylläpitolataukset:
Akunlataukset ovat tärkeä toimenpide säilytyksen aikana. Terve akku säilyy kylmässä säilytyksessä talven, ja voit vielä varmistaa sen tilaamalla meiltä latauspalvelun. Jo kaksi latauskertaa säilytyskauden aikana helpottaa kevään ensimmäisiä käynnistyksiä ja pidentää akun käyttöikää merkittävästi. 

Latausten hinnat ovat alkaen 5€/kerta (sis.alv 24%)

Glykolikäsittely:
Perämoottorien vesijäähdytys toimii järvi- tai merivedellä. Tästä syystä jäähdytysjärjestelmässä ei ole valmiiksi pakkasenkestokykyä. Mikäli lämmönvaihtimeen tai perämoottoriin on jäänyt järvivettä, jäätymisvaurioiden riski on suuri. Glykolikäsittelyssä perämoottorin jäähdytysjärjestelmän meri- tai järvivesipuolelle ajetaan jäätymisenestolla käsiteltyä nestettä, joka korvaa veden onkaloissa, jotka eivät ole muutoin tyhjentyneet.  Siten saadaan vältettyä jäätymisen aiheuttamat konevauriot tehokkaasti. Kysy perämoottorisi glykolikäsittelyn hinta myyjiltämme!

Huolto

Vuosihuolto:
Yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota kausihuoltoja ja korjauspalveluita moottoripyörille, henkilöautoille ja veneille. 

Aina kannattaa kysyä onnistuuko!