Kaipaatko hauskaa ajankulua kotiin, mökille, kaveriporukalle, polttareihin tai vaikka yrityksesi saunailtaan? Vuokraa kylpytynnyri!

Näiden kevyiden paljujen vetämiseen riittää B-ajokortti ja ne on myös määränpäässä helppo asettaa paikalleen vaikka käsivoimin. Eli mitään peruutuskuningasta porukasta ei tarvitse löytyä.

Tee varaus sähköpostitse osoitteeseen vuokraamo(at)vuokrapaikka.com tai varauslomakkeella

kylpytynnyri

Varaukseen tarvittavat tiedot:

  • Vuokraajan nimi
  • Henkilötunnuksen alkuosa tai Y-tunnus
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Vuokrauksen ajanjakso ja lisävalinnat

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi paljua noutaessasi. Noutavan henkilön tulee olla sama kuin varauksen tehnyt.

Kylpytynnyri 1

Varustelaatikolla ja polttopuulaatikolla, juomatelineillä ja tunnelmallisessa sinisellä led-valaistuksella varustettu 6-8 henkilön palju, joka lämpiää tehokkaalla 30kw polttopuukaminalla.
Lisätietoja

kylpypalju

Kylpytynnyri 2

Varustelaatikolla, Bluetooth-soitinjärjestelmällä, juomatelineillä ja led-valaistuksella varustettu 6-8 henkilön palju, joka lämpiää tehokkaalla 30kw polttopuukaminalla.
Lisätietoja

Paljun nouto ja palautus:

Nouda kylpytynnyri sovittuna aikana toimipaikastamme osoitteesta Leppämäentie 26, 36200 Kangasala ja palauta se vuokrauksen päättymispäivänä klo 18:00 mennessä tai sopimuksen mukaan. Noudon yhteydessä allekirjoitat vuokrasopimuksen ja saat kylpytynnyrin käyttöopastuksen ja kirjalliset käyttöohjeet. Vuokra maksetaan noudon yhteydessä kortilla tai lasku lähetetään sinulle jälkikäteen sähköpostissa.

Puhdista palju ja kamiina perussiistiksi ennen palautusta, niin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Puhdistamattomana palautetun paljun pesusta perimme nimittäin 60€ lisämaksun, ellei pesua ole tilattu etukäteen.

Perussiistillä tarkoitamme sitä, että kaminan tuhkat on tyhjennetty ja että kylpytilasta ja ulkopinnoilta on huuhdeltu suurimmat liat. 

Sopimusehdot:

Lue sopimusehdot huolellisesti ennen varausta! Varauksen myötä olet sitoutunut noudattamaan sopimusehtoja ja vakuutat antamasi tiedot oikeiksi.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi paljua noudettaessa. Noutavan henkilön tulee olla sama kuin varauksen tehnyt.

Paljut vuokrataan aina pestynä ja desinfioituna.

Maksutavat:

  • Korttimaksu

Kylpytynnyri 1 varaustilanne:

Kylpytynnyri 2 varaustilanne: