Lisäpalvelut

Tarjoamme monipuolisen lisäpalvelukattauksen täydentämään säilytyspalveluitamme. Niihin kuuluu muun muassa kuljetuspalveluita ja pesupalveluita. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kautta myös huoltopalveluita veneille ja kaksipyöräisille säilytyskauden aikana.

Säilytyksen aikana teemme myös säilytettävien laitteiden akkujen ylläpitolatauksia.

Mikäli teillä on jokin toimenkuvaamme liittyvä palvelutarve, jota emme ole listanneet, kysykää rohkeasti voimmeko auttaa.

Lisäpalvelut

LISÄPALVELUT

veneen pesu

Veneiden pesupalvelut

Teemme veneille pohjapesuja ja ulkopintojen pesuja. Tarjoamme pesupalveluita yleensä säilytyspalveluiden yhteydessä, mutta voit myös tuoda veneesi meille trailerillasi ja noutaa sen myöhemmin pestynä ja valmiina vesille tai omaan säilytykseesi.
Lisätietoja

ulkopuolen pesu

Säilytyksen pesupalvelut

Osuiko säilytykseen tuontipäivällesi rapainen ja sateinen sää? Ei hätää. Pesemme halutessanne säilytykseen tuotujen ajoneuvojen ja perävaunujen ulkopinnat ennen säilytykseen laittoa.
Lisätietoja

kuljetuspalvelu

Kuljetuspalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös kuljetuspalvelut. Tarjoamme kuljetuspalveluita esimerkiksi veneille, suoraan järvestä tai pihastasi säilytykseen ja keväällä takaisin. Voimme siirtää säilytykseen tai pois myös muita ajoneuvoja ja kuljetusvälineitä.
Lisätietoja

Huolto

Huoltopalvelut

Tarjontaamme kuuluu pienemmät huollot kuten akkujen ylläpitolataukset ja veneiden glykolikäsittelyt. Suuremmat huollot kuten öljyjen vaihdot ja vetolaitteiden huollot voimme tarjota suoritettavaksi yhteistyökumppaneidemme toimesta myös säilytyskauden aikana.
Lisätietoja